Laatste Nieuws

Alternatief programma Unexpected Journey 2020

Na ons eerdere bericht over het annuleren van de introductieweek Unexpected Journey 2020, hebben wij nu goed nieuws! Hoewel het niet mogelijk is om de introductie te organiseren zoals wij dat gebruikelijk doen, hebben wij een alternatief introductieprogramma samengesteld.

Iedere academie van Breda University of Applied Sciences (BUas) heeft in de week van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september een dag toegewezen gekregen waarop het eerstejaars studenten kan verwelkomen op de campus. Het alternatieve programma zal dus per academie één dag duren in plaats van de gebruikelijke vier dagen. Op deze manier kunnen de RIVM-richtlijnen worden gehanteerd en de veiligheid van alle deelnemers worden gewaarborgd. Het volledige programma zal vanzelfsprekend ‘Corona-proof’ worden aangeboden.

Wanneer gaat het alternatieve introductieprogramma van Unexpected Journey plaatsvinden?

Unexpected Journey is de introductieweek voor de opleidingen van de Academy for Leisure & Events en de Academy for Tourism. Bij de verdeling van de dagen over de academies, zijn de volgende dagen toegewezen voor de alternatieve introductieprogramma’s:

  • Academy for Leisure & Events: maandag 31 augustus;
  • Academy for Tourism: dinsdag 1 september.

Omdat een groot aantal opleidingen gerelateerd is aan deze academies, wordt een specifiek overzicht met data per opleidingen in een later stadium toegevoegd op de website van Unexpected Journey.

Hoe ziet het programma eruit?

Het alternatieve programma zal dit jaar plaatsvinden op de campus van Breda University of Applied Sciences (BUas). Tussen 10.00 en 20.00 uur wordt een compleet programma verzorgd voor studenten die instromen bij BUas en zullen zij kennismaken met hun klasgenoten, studiecoach, opleiding, academie en de campus.

In de ochtend gaan de studenten kennismaken met hun klasgenoten en studiecoach, terwijl in de middag de nadruk zal liggen op het kennismaken met de opleiding, academie en de campus. De dag wordt afgesloten met een diner en borrel per klas.

Daarnaast wordt op dit moment hard gewerkt aan een programma waarmee de studenten kunnen kennismaken met studentenstad Breda. Omdat op dit moment nog onduidelijk is wat de mogelijkheden zijn, wordt rekening gehouden met twee opties. Indien het programma fysiek in de stad kan plaatsvinden, zal dit op woensdag 2 september voor de Academy for Leisure & Events en op donderdag 3 september voor de Academy for Tourism worden georganiseerd. Mocht het programma online worden aangeboden, gaat dit voor beide academies plaatsvinden op donderdag 3 september. Meer informatie over deze ‘stadsdag’ hopen wij zo snel mogelijk bekend te kunnen maken.

Een gedetailleerd overzicht van het programma is terug te vinden op de subpagina ‘Programma’.

Wat wordt door BUas verzorgd tijdens de introductiedag?

Naast het volledige programma, zal BUas gedurende het alternatieve introductieprogramma ook de lunch, het diner en de borrel verzorgen. Verder ontvangen deelnemers een kennismakingspakket bestaande uit onder andere een introductieshirt en goodies vanuit verschillende partners.

Wat kost het om deel te nemen?

Het volledige alternatieve introductieprogramma wordt kosteloos aangeboden aan studenten die instromen bij BUas. Het is noodzakelijk dat zij zich aanmelden via de website van Unexpected Journey. Dat is mogelijk via de subpagina ‘Registratie’.

Waar is meer informatie te vinden?

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een verdere invulling van het alternatieve programma en om dit vervolgens te verwerken op de website. De organisatie van Unexpected Journey streeft ernaar om zo snel mogelijk de website te voorzien van de meest up-to-date informatie en meer details. Studenten die mogen deelnemen aan de introductiedagen, ontvangen in een later stadium een e-mail met meer informatie. Blijf in de tussentijd op de hoogte van alle ontwikkelingen via de website en social mediakanalen van Unexpected Journey 2020. Wij, als organisatie zijnde, zijn blij dat we in deze bijzondere tijd toch een aangepast introductieprogramma kunnen aanbieden. Voor vragen met betrekking tot het programma, kan contact opgenomen worden via verschillende kanalen die terug te vinden zijn op de subpagina ‘Contact’. Wij kijken ernaar uit om onze nieuwe studenten te mogen verwelkomen tijdens het alternatieve introductieprogramma op onze mooie campus!