Belangrijke informatie

Begeleiding/Veiligheid

Elke klas wordt begeleid door twee ouderejaars studenten (Hoppassen) uit hogere jaren. Deze begeleiders zullen te allen tijde bij de klas aanwezig zijn. De Hoppas zal je contactpersoon zijn voor eventuele problemen of vragen tijdens de introductiedag. Ze zullen ook zorgen voor een veilig gevoel. Daarnaast zal de organisatie van de introductieweek altijd bereikbaar zijn in het geval dat je wat nodig hebt.

Mocht je aangegeven hebben om deel te nemen maar je voelt je niet lekker op de dag zelf, raden we je aan om thuis te blijven.

Faciliteiten

Maaltijden

Gedurende de introductiedagen voorzien we maaltijden. Indien je allergieën of een speciaal dieet hebt, kun je dit aangeven in het registratieformulier. Hierdoor kunnen we tijdens het bestellen van de maaltijden er rekening mee houden. Vooral noten en glutenallergieën zijn belangrijk voor ons om te weten. Indien je een vegetariër of veganist bent of enkel halal eet, zouden we dat ook graag weten. Heb je het registratieformulier al ingevuld maar ben je vergeten je allergieën te vermelden? Stuur dan een e-mail naar intro@buas.nl zodat we de juiste afspraken kunnen maken bij de bestellingen.

Locatie

De introductieweek vindt plaats op de campus van Breda University of Applied Sciences. De campus is makkelijk te bereiken met verschillende vervoersmiddelen. Bij de campus is een busstation gelegen waar vaak bussen stoppen. Daarnaast zijn er parkeerplekken beschikbaar maar deze zijn beperkt. Als je op de fiets naar de campus komt, zijn er meerdere wegen die gebruikt kunnen worden om op de campus te komen.

Een gedetailleerde routebeschrijving kun je vinden onder het kopje Info > Route.