Impressie

Het komt vaak naar voren dat de volgende stap in het leven van een jongvolwassenen, namelijk verder studeren, best spannend kan zijn. De introductieweek is een geweldige manier om je nieuwe omgeving en medestudenten te leren kennen maar het kan ook wel een beetje eng zijn om in een onbekende omgeving terecht te komen. Als je twijfels hebt om deel te nemen aan Unexpected Journey bekijk dan zeker de volgende quotes en filmpje om daar verandering in te brengen!

 

“Toen in vorig werd gevraagd of ik ging deelnemen aan de introductie twijfelde ik enorm. Op het laatste moment heb ik toen toch besloten om me aan te melden. Uiteindelijk was het leuker dan mijn vakantie zelf! Niet alleen de goede organisatie maar ook mijn Hoppassen zorgde voor een onvergetelijke beleving! De introductieweek van Buas is er een die ik niet zal vergeten.”

 

“Vorig jaar heb ik zelf de Unexpected Journey meegemaakt. Dit was een hele leuke ervaring die ik niet snel zal vergeten! Ook heb ik veel nieuwe mensen leren kennen die nu een van mijn beste vrienden zijn geworden.”

Een ervaring die je niet mag missen!