Programma

Het alternatieve programma van Unexpected Journey zal verdeeld worden over twee dagen. De opleidingen van de Academy for Leisure & Events hebben een programma op maandag 31 augustus en woensdag 2 september en de opleidingen van Academy for Tourism volgen hun programma op dinsdag 1 september en donderdag 3 september.

De eerste dag zal in het teken staan van kennis maken met de school, de opleiding, jouw coach en klasgenoten. Op de tweede dag is er een kennismaking met de stad Breda.

Dag 1: de campus

Alle studenten verzamelen tussen 10.00 en 11.00 op de campus en zullen dan met hun begeleider en hoppassen naar hun klaslokaal gaan voor een kennismaking. De studenten zullen kennismaken met hun coach en de rest van hun klas, door middel van een kennismakingsspel.  In de ochtend zal ook elke klas toegesproken worden door de academiedirecteur en propedeusecoördinator van jouw opleiding. Na het kennismakingsprogramma in de ochtend, volgt een lunch per klas.  

In de namiddag is er een interactief programma waarmee studenten de campus en hun opleiding leren kennen. Dit zal opgedeeld worden in vier activiteiten:

  • Een show waarin met een knipoog wordt gekeken naar de Nederlandse cultuur;
  • Een opleiding gerelateerde activiteit om je alvast kennis te laten maken met wat je tijdens je studie allemaal kan verwachten;
  • Een rondleiding door de campus die je de mogelijkheid geeft om alle belangrijke plekken te leren kennen en meer;
  • Een actief moment waar je met je hele klas aan deel gaat nemen om weer even los te komen.

Als het middagprogramma afgelopen is, gaan de klassen dineren in hun aangewezen klaslokalen. Er zal op dit moment ook tijd zijn om nog even te borrelen. Daarnaast is er nog een leuke quiz waar je met je hele klas aan kan deelnemen voor het winnen van geweldige prijzen. Daarmee is het een leuke afsluiter van je kennismaking met Breda University of Applied Sciences.

Dag 2: Breda

Op de tweede dag verzamelen alle studenten op een nog nader te bepalen plaats om een interactief programma te volgen met je klas op verschillende plekken met leuke activiteiten. Onder begeleiding van je Hoppassen leer je de hotspots van Breda kennen waar je lekker kan relaxen, gezellig met je klasgenoten kan afspreken, leuke activiteiten kan doen en nog veel meer!


Meer informatie over de exacte indeling van deze dag volgt spoedig via de mail!