Programma

Unexpected Journey 2021 gaat plaatsvinden tussen dinsdag 31 augustus en vrijdag 3 september. Het introductieprogramma bestaat per opleiding uit twee introductiedagen: een campusdag op de BUas-campus en een stadsdag in Breda.

Om het progamma coronaproof aan te kunnen bieden, is het programma verdeeld over verschillende dagen. Op welke dagen jouw introductiedagen plaatsvinden, is afhankelijk van voor welke opleiding je je hebt ingeschreven:

– Dinsdag 31 augustus: campusdag voor de opleidingen van de Academy for Leisure & Events;

– Woensdag 1 september: campusdag voor de opleidingen van de Academy for Tourism;

– Donderdag 2 september: stadsdag voor de opleidingen van de Academy for Leisure & Events;

– Vrijdag 3 september: stadsdag voor de opleidingen van de Academy for Tourism.

Campusdag

Op de campusdag maak jij kennis met Breda University of Applied Sciences, jouw klas- en studiegenoten en natuurlijk de campus. De ochtend staat volledig in het teken van jouw nieuwe klasgenoten leren kennen door middel van verschillende kennismakingsactiviteiten. Na een gezamenlijke lunch ga jij jouw nieuwe campus ontdekken. Naast een leuke tour door onze verschillende campusgebouwen is het tijd voor muziek, sport en spel. Gedurende de hele middag ga jij samen met jouw studiegenoten verschillende sport- en spelactiviteiten uitvoeren. Na een groot en gezellig diner staat er nog een fantastisch avondprogramma op de planning.

Stadsdag

De stadsdag staat in de ochtend in het teken van Music Moves. Samen met 10,000 Hours en Bo-Diversity, werkt Unexpected Journey dit jaar aan het programma van Music Moves Breda. Music Moves is een landelijk programma waar jonge professionals door een vierdelige training worden getransformeerd tot event managers met oog voor maatschappelijke belangen. Uiteindelijk zullen zij tijdens de introductieweek events organiseren voor mensen die we meer mogen zien en horen in de maatschappij. Deelnemers van Unexpected Journey zullen tevens bijdragen aan de events van Music Moves.

Na het ochtendprogramma met Music Moves en een gezamenlijke lunch, is het tijd om Breda beter te leren kennen. Deze gehele middag zullen er in Breda verschillende activiteiten worden georganiseerd waar jij en jouw klasgenoten aan deelnemen. Tevens is er in de avond nog een gezellige afsluiting op een toffe locatie.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe de introductieweken van vorige Unexpected Journey edities eruit zagen, kijk dan zeker naar de foto’s hier op onze website of ga naar onze Instagram- en Facebookpagina. Ook kun je op deze website de aftermovies van alle jaren terugvinden!