Route

Het programma van Unexpected Journey 2021 bestaat uit een campusdag en een stadsdag. De campusdag vindt plaats op de campus van Breda University of Applied Sciences (BUas). Het adres hiervan is Monseigneur Hopmansstraat 2, 4817 JS Breda. Er zijn meerdere mogelijkheden om naar de campus te komen.

De eerste mogelijkheid is om met de fiets of lopend te komen. De campus is op 15 min loopafstand van station Breda. Ook is er de mogelijkheid om je fiets hier te stallen.

De tweede mogelijkheid is om met openbaar vervoer te komen. Het station Breda is goed te bereiken met de trein en er rijden genoeg bussen vanaf het station. De bushalte bij de BUas-campus heet St. Ignatiusstraat. Hier kan je vanuit het station met bus 5 en 7 (richting Heusdenhout) naar de campus komen. Deze bussen vertrekken altijd vanaf perron U in het station van Breda en stoppen direct voor de campus. Je kan ook vanaf het station te voet naar de campus komen.

De laatste mogelijkheid is om afgezet te worden met de auto. Er is een kiss-and-ride aanwezig waar je afgezet kan worden. De kiss-and-ride is op hetzelfde adres als de campus van BUas.