Laatste Nieuws

Unexpected Journey 2020 geannuleerd

Deze week heeft de Nederlandse overheid in het pakket met aangescherpte maatregelen rondom het corona-virus aangekondigd dat tot 1 september evenementen niet zijn toegestaan. In navolging van dit besluit hebben het bestuur van Breda University of Applied Sciences (BUas) en de organisaties van de vier BUas-introducties besloten om de introductieweken voor dit jaar te annuleren. Dat betekent dat Unexpected Journey 2020, die plaats zou vinden van 1 tot en met 4 september, is afgelast.

 

Wij, als organisatie zijnde, vinden het erg jammer dat deze fantastische week dit jaar niet kan plaatsvinden maar staan unaniem achter het besluit. De gezondheid van onze studenten, partners, leveranciers, medewerkers en andere betrokkenen staat natuurlijk te allen tijde voorop.

 

Alle eerstejaarsstudenten die zich al hadden opgegeven voor Unexpected Journey 2020 krijgen zo snel mogelijk hun geld terug. Momenteel wordt in samenwerking met de organisaties van de andere BUas-introducties gewerkt aan een (online) alternatief om de eerstejaars studenten alsnog kennis te laten maken met hun klas- en studiegenoten, de stad Breda en BUas. Meer informatie over dit alternatief zal in de komende tijd hier terug te vinden zijn.